Login


Register | Recover Password
 

Cumparam autovehicule rulate

Vreti sa-ti vinzi masina?

Niciodata nu a fost mai simplu! Di Bas Autorulate iti ofera o cale rapida, usoara si avantajoasa pentru asta.

sechand

De ce sa alegi Di Bas Autorulate pentru a-ti vinde masina?

1. Iti oferim cel mai corect pret.

Masina ta va fi evaluata amanuntit in Service-ul nostru si iti vom oferi cel mai bun pret, tinind cont  de starea ei si de conditiile pietei.

2. Tranzactia este cat se poate de rapida.

Nu esti nevoit sa stai cu afise in parbriz, sa dai anunturi la mica publicitate sau sa pierzi duminicile prin targuri auto. Daca esti de acord cu pretul pe care ti-l oferim, in aceeasi zi poti pleca acasa cu banii.

3. Fara obligatii si fara stress.

Nu esti obligat sa accepti pretul oferit de noi. In plus, evaluarea tehnica a masinii tale este gratuita, chiar si daca nu doresti sa o vinzi catre Di Bas Autorulate.

4. Nici macar nu ramai fara masina.

Poti include contravaloarea masinii tale in pretul uneia noi sau rulate, din parcul nostru. Si poti pleca chiar in aceeasi zi cu masina ta noua. E posibil ca cei de acasa sa nici nu-si dea seama ca ai lipsit!

Ce trebuie sa faci?

Pasul 1.

Completeaza formularul preliminar de mai jos.

Pasul 2.

Programeaza o vizionare

In urma formularului pe care l-ai completat, te vom contacta pentru a stabili impreuna data la care vei veni la Service-ul nostru din Bucuresti sau Ploiesti (la alegerea ta) in vederea unui control tehnic amanuntit.

Pasul 3.

Aduci masina la Service in ziua si  la ora stabilite in prealabil. In urma verificarii tehnice si a documentelor masinii iti vom oferi un pret pentru ea. 

Te rugam sa aduci si urmatoarele documente (in original):

 • Act de identitate (CI, BI sau Pasaport)
 • Cartea de identitate a vehiculului, dovedind ca esti proprietarul acestuia
 • Certificat de inmatriculare
 • Dovada asigurarii RCA
 • Caiet de service (daca exista)
 • Facturi de reparatii (daca exista)

Descrierea autovehiculului

Starea autovehiculuiDetalii de contact

 • Clauza de Confidentialitate

  Datele furnizate vor fi colectate, procesate si pastrate de catre DI-BAS Auto, pentru scopuri ca: serviciu clienti, cercetari de marketing, urmarirea vanzarilor, verificarea datelor si pentru a va putea contacta. DI-BAS Auto va trata datele personale corect si in concordanta cu legile in vigoare pentru protectia datelor si va asigura in orice moment dreptul de acces, stergere sau rectificare a acestora.


  In cazul in care aveti vreo intrebare sau nelamurire despre modul in care ne folosim de datele dumneavoastra personale sau daca in viitor doriti sa le accesati, sa le stergeti sau sa le modificati, va rugam sa ne contactati telefonic la:


  021 240 5810 (Bucureşti)

  021 240 5810 (Ploieşti)


  Please leave this field empty.

 • *) Câmpuri obligatorii.