Lista servicii

Raport carVertical

Parteneriat strategic DiBas - carVertical, primul registru global de istoric auto

Garanție

Fiecare autovehicul rulat beneficiaza de garantie pentru buna functionare.

Trade in / Buyback

Achizitia si vanzarea unei masini rulate nu trebuie sa fie o bataie de cap!

Test Drive

Vrem sa ai incredere ca ai luat cea mai buna decizie.

Livrare acasă

Ia-ti noua ta masina, iar noi ti-o aducem acasa!

Prezentare Video

Vizionezi de la distanta masina care te intereseaza.

Finanțare

Oferte avantajoase de finantare pentru autoturismul dorit.

Test Drive

Test Drive cu Mașini Second Hand la Di-Bas Auto

Experimentează Mașina Dorită Înainte de a Decide

La Di-Bas Auto, credem în transparența și satisfacția deplină a clienților noștri. De aceea, oferim posibilitatea de a efectua un test drive cu orice mașină second hand din stocul nostru. Îți oferim șansa de a simți mașina pe drum, de a verifica cum răspunde în condiții reale și de a te asigura că este mașina potrivită pentru tine.

Cum Funcționează Serviciul de Test Drive?

  • Alege Mașina: Vizitează site-ul nostru sau vino la showroom-ul nostru pentru a alege mașina care te interesează. Avem o varietate largă de mașini second hand verificate și gata de drum.
  • Programează un Test Drive: Contactează-ne pentru a stabili un test drive la un moment convenabil pentru tine. Echipa noastră este flexibilă și se va asigura că mașina aleasă este pregătită și te așteaptă.
  • Bucură-te de Experiența la Volan: În ziua testului, un consilier de vânzări va fi alături de tine pentru a răspunde la toate întrebările tale și pentru a-ți oferi detalii despre caracteristicile și istoricul mașinii.

Avantajele Test Drive-ului cu Di-Bas Auto

  • Transparență: Îți oferim toate informațiile necesare despre starea mașinii. Vei avea ocazia să verifici personal performanța, confortul și condițiile mașinii înainte de a face o decizie.
  • Încredere: Conduci mașina înainte de a cumpăra, ceea ce îți oferă liniștea că ai ales ceva ce corespunde așteptărilor tale.
  • Suport: Consilierii noștri sunt pregătiți să îți ofere toate informațiile de care ai nevoie pentru a te simți încrezător în alegerea ta.