Garantie MG

Garanția MG. Toate vehiculele MG beneficiază de garanția internațională de 7 ani, parte a Planului de 7 Ani Triplă Protecție MG. Aceasta acoperă:

Garantie Hyundai

Garanții Hyundai. Autoturisme noi: 5 ani fără limită de kilometri, cu excepția autovehiculelor destinate activităților specifice.

Statie ITP Auto

La Di-Bas Auto, ne asigurăm că mașina ta este în condiții optime de siguranță și conformitate. Stațiile noastre ITP din București sector 2 și Ploiești sunt
autorizate de Registrul Auto Român (RAR).

Tinichigerie auto

Redresarea elementelor de structura ale caroseriei; indreptarea panourilor de caroserie etc.

Vopsitorie auto

Vopsire elemente caroserie; retusuri profesionale, polish profesional, reproducere corecta a nuantelor si texturilor.

Încărcare freon

Freonul este elementul cheie care permite sistemului de climatizare să ofere aer rece. O încărcare adecvată cu freon asigură că sistemul funcționează.

Geometrie roți

Cu locații în București, sectorul 2 și în Ploiești, vă oferim servicii complete de geometrie roți pentru a asigura alinierea corectă a roților autoturismului
dumneavoastră.

Electrică și Diagnoză Auto

Diagnoza auto; reparatii sisteme de control, management si inteconectare intre sistemul electric si cel mecanic; verificari, inlocuiri sau reglaje faruri si auxiliare pt sistemele de iluminare.

Revizii auto

La Di-Bas Auto, intelegem cat de important este sa aveti un vehicul in stare optima. Oferim servicii de revizie auto pentru toate marcile, cu specializare pe Dacia, Renault, Hyundai si MG.

Mecanică auto

Revizii; Schimb Ulei si filtre; diagnosticari si reparatii ale sistemelor de directie, franare, transmisie, propulsie; intretineri periodice.