Echipa MG Romania Eco Drive a câștigat pentru a treia oara consecutiv în Campionatul Național de Super Slalom

Concurând in forma „stock”, fara modificari, Ciprian si XPower-ul au fost de neatins de catre ceilalți concurenți din clasa EV, care participa pe mașini Tesla Model 3 Performance.

Ca și cum acest lucru nu ar fi fost suficient, pilotul MG a realizat și al doilea timp al zilei in clasamentul general, fiind depășit doar de o mașină de curse special construită, un Opel Tigra de 600 CP.

Anterior, echipa MG Romania Eco Drive a castigat etapa a doua la clasa Vehicule Electrice, desfasurata la Pitesti, obtinand si acolo al doilea timp al zilei in clasamentul general, in spatele unui singur concurent, la volanul unei mașini de curse special construite, o Honda CRX foarte ușoară. Prima etapă a competiției, desfășurată la București, a fost dominată cu autoritate de Ciprian Cherciu și MG4 XPower. Ciprian nu numai că a câștigat clasa EV, dar realizat și cel mai rapid timp al etapei dintre toate mașinile (ICE și EV).

Următoarea etapă va avea loc peste o lună în orașul Râmnicu Vâlcea. MG4 XPower Electric este cel mai puternic automobil de serie produs de MG Motor, afisand performațe demne de un supercar: 2 motoare – tracțiune integrala, putere 435 CP, cuplu motor 600 Nm, acceleratie 0-100 Km/h in 3,8 secunde.

Alte noutăți MG Motor

SAIC Motor și Castrol anunță un acord strategic și lansează un nou ulei de motor dezvoltat în parteneriat pentru clienții MG din Europa Centrală și de Est (CEE)

Vezi mai multe

Premiera mondială pentru noul model MG3

Vezi mai multe

Notă maximă pentru MG4 ELECTRIC: 5 stele din partea Green NCAP

Vezi mai multe

Noul MG3 își va face debutul global la salonul auto de la Geneva

Vezi mai multe