Premiera mondială pentru noul model MG3

• MG3 a fost lansat cu tehnologia Hybrid+

• Noul hatchback de segment B dispune de niveluri ridicate de echipare

• Proiectat să ofere caracterul „fun-to-drive” al mărcii MG

Un model hibrid avansat de la MG Noul model MG3 este un hatchback hibrid de segment B, avansat din punct de vedere tehnologic, care oferă o combinație între performanță, eficiență și rafinament.

Pentru prima dată, MG3 este disponibil pentru clienții din toată Europa, fiind oferit anterior doar în Marea Britanie. Trei specificații sunt disponibile în Europa la lansare, toate beneficiind de noul sistem de propulsie Hybrid+. Munca echipei MG la acest sistem hibrid s-a concretizat în echiparea cu o baterie mai mare și cu un motor electric mai puternic, stabilind noi standarde în segmentul B.

Hatchback-ul de segment B este mai spațios decât modelul anterior, păstrând în același timp amprenta compactă care face din MG3 un model atât de popular în Marea Britanie, în special pentru cei care acoperă în principal rutele urbane. Dispunând de niveluri înalte de echipamente și spațiu în interior – similar celor mai bune din clasă – MG3 Hybrid+ oferă clienților atât practicitate cât și eficiență. Valoarea este sporită și mai mult de garanția MG de șapte ani/150.000 km oferită standard.

„Având toate atributele necesare pentru a deveni lider în clasa sa, noul MG3 va oferi clienților o combinație între eficiență și performanță cu sistemul de propulsie Hybrid+ dezvoltat de MG”, comentează Aiden He, CEO al MG Nordic & Benelux. „Mai rafinat, aducând, de asemenea, pe piață filozofia „fun-to-drive” a mărcii MG, modelul MG3 este echipat excelent, atât cu dotări interioare premium, cât și cu sistemele de siguranță MG Pilot.”

Alte noutăți MG Motor

Echipa MG Romania Eco Drive a câștigat pentru a treia oara consecutiv în Campionatul Național de Super Slalom

Vezi mai multe

SAIC Motor și Castrol anunță un acord strategic și lansează un nou ulei de motor dezvoltat în parteneriat pentru clienții MG din Europa Centrală și de Est (CEE)

Vezi mai multe

Notă maximă pentru MG4 ELECTRIC: 5 stele din partea Green NCAP

Vezi mai multe

Noul MG3 își va face debutul global la salonul auto de la Geneva

Vezi mai multe