Reparații si constatari Daune Auto: RCA & CASCO

La Di-Bas Auto, înțelegem că timpul tău este prețios, de aceea îți oferim serviciul de autoconstatare, disponibil în centrele noastre din București, sectorul 2 și Ploiești. Te scutim de drumurile la compania de asigurări și de sarcina de a urmări procedurile online complexe pentru constatarea daunelor.

Acte Necesare pentru Deschiderea Dosarului de Daună

Constatarea amiabilă sau actele de la poliție (în original)
Talonul mașinii
Permis de conducere valabil
Copie după Polița RCA sau CASCO
Împuternicire pentru autovehiculele ai căror proprietari sunt persoane juridice (în original)

DI-bas - Societățile de asigurări partenere

DI-bas - În doar 5 pași masina ta este ca noua

PASUL 1.

Completează formularul sau sună-ne

Începe procesul de reparație contactându-ne direct prin formularul online sau telefonic.

PASUL 2.

Întocmire dosar de daună

Echipa noastră va gestiona toate documentele necesare pentru a întocmi dosarul de daună.

PASUL 3.

Emiterea notei de constatare și deschiderea comenzii de lucru

Ne ocupăm de toate detaliile administrative necesare pentru a pregăti mașina ta pentru reparații.

PASUL 4.

Reparația mașinii

După ce am primit acceptul de plată de la asigurator, mașina ta intră în service. Îți oferim o mașină de înlocuire pe durata reparațiilor.

PASUL 5.

Predarea mașinii

La finalizarea lucrărilor, îți predăm mașina, asigurându-ne că totul este conform așteptărilor tale.

DI-bas - Rezolvă-ți dauna rapid și eficient.

DI-bas - Servicii centru daune

Asistență completă

Încercăm constant să depășim așteptările. La Di-Bas, te poți baza pe noi să ne ocupăm de tractare, de dosarul de daună si toată comunicarea necesară cu companiile asiguratoare, ca să nu ai și alte bătăi de cap.

Evaluări profesioniste

Evaluarea corectă a daunelor este la fel de importantă ca și calitatea reparației.Experții noștri vor evalua cu grijă atât daunele vizibile cât și pe cele mai puțin observabile pentru a asigura ca dosarul de daună și reparația să fie completă și corectă.

Control al calității

Ne mândrim cu munca pe care o depunem, de aceea efectuăm constant inspecții de calitate în diferite stagii ale procesului de reparație.

DI-bas - Ce garantăm

Reparații moderne

Garantăm experiență și profesionalism. Folosind echipamente de ultimă generație, tehnicienii noștri se ocupă de repararea structurii de rezistență și a elementelor caroseriei. La Di-Bas avem un sistem profesionist care identifică corect nuanțele potrivite pentru vopsea astfel încât obținem de fiecare dată culoarea dorită.

Customer service excelent

Înțelegem stresul și frustrarea de a avea mașina în service, așa că încercăm să avem un proces cât mai simplu și convenabil pentru tine.Consilierii noștri sunt întotdeauna gata să te asiste și să-ți răspundă întrebărilor.

Ai control total

Nu facem nimic fără aprobarea ta. Dupa ce evaluăm daunele,primești un raport detaliat despre starea mașinii tale dar și planul de reparație.După ce ți-ai dat acordul, pe parcursul reparației te ținem permanent la curent cu stadiul lucrării.

DI-bas - Întrebări frecvente daune auto

Ce fac în cazul unui accident?

•În primul rând stai calm/ă. Dacă există persoane rănite sau sunt implicate mai mult de două mașini în accident, sună imediat la poliție. Poliția va întocmi un proces verbal de care vei avea nevoie.

•În cazul în care nu sunt victime și sunt până în 2 mașini implicate, poți rezolva situația în mod amiabil, fără să fie anunțată poliția. Ambii șoferi trebuie să completeze și să semneze formularul amiabil.

•Obține numele și celuilalt șofer implicat în accident, dar și numărul de telefon, datele din permisul de conducere dacă poți și datele asigurării sale.

•Sună compania ta de asigurări și informează-i de accident. Folosește camera telefonului tău și pozează locul accidentului, vehiculele, dar și persoanele implicate/martori.

Reparațiile se pot face și pe asigurări RCA și pe asigurări CASCO?

Reparăm mașini pe baza polițelor RCA, CASCO dar și în regie proprie, adică nu pe baza unei asigurări. La Di-Bas te putem ajuta și cu asigurarea mașinii. Dacă vrei să îți faci o asigurare sau vrei să afli cât costă o asigurare RCA sau CASCO, contactează-ne și te ajutăm în cel mai scurt timp.

Ce documente trebuie să am pentru constatarea daunei?

Ca să putem deschide dosarul de daună atunci când ajungi la programare, avem nevoie de următoarele documente:

•Constatare amiabila sau procesul verbal de la Politie – in original

•Certificatul de inmatriculare al masinii (talon)

•Permis de conducere

•Act de identitate

•Polita CASCO/RCA – copie

•Imputernicire – in original, pentru proprietarii PERSOANE JURIDICE

Oferiți mașină la schimb pe durata reparației?

Da, in limita disponibilitatii masinilor de inlocuire.

Cu ce companii de asigurări lucrați?
Suntem centru de constatări și reparații daune Allianz Tiriac, Groupama, Grawe, Generali, Axeria, Uniqa, Asirom, Garanta, Omniasig și Gothaer.