Dealer Hyundai în București și Ploiești

Atunci când îți dorești să achiziționezi un autoturism, brand-ul joacă un rol foarte important în alegerea ta. Hyundai este un producător care și-a câștigat renumele de-a lungul anilor, prin intermediul eficienței și fiabilității autoturismelor pe care le produce. Di-Bas este un dealer auto Hyundai în Ploiești și în București, care îți oferă posibilitatea de a testa și de a achiziționa cele mai performante modele Hyundai.

Vezi mai mult

Showroom Hyundai în Ploiești și în București, pentru mașini noi sau rulate

Oferim servicii de vânzări auto Hyundai, în condiții excelente! Poți face oricând o programare în showroom-ul Hyundai din Ploiești sau showroom-ul Hyundai din București, iar noi te așteptăm cu modele de ultimă oră, gata să fie testate și achiziționate. Suntem o reprezentanță Hyundai care oferă autoturisme noi și posibilitatea de achiziție de auto rulate la prețuri avantajoase.

Di-Bas oferă servicii de vânzări Hyundai noi și rulate. Îți stăm la dispoziție cu prezentări transparente și cu prețuri foarte avantajoase, pentru toate variantele de autoturisme pe care le poți găsi la noi. Totodată, îți punem la dispoziție și service Hyundai autorizat, unde poți să remediezi în condiții sigure și eficiente orice fel de daune Hyundai.

Te așteptăm la Hyundai showroom în București și Ploiești, cu noutăți de ultimă oră din gama producătorului auto sud-coreean. Alege să colaborezi cu un dealer auto Hyundai autorizat și să beneficiezi de contracte corecte, transparente și de autoturisme de cea mai bună calitate, indiferent că sunt mașini noi Hyundai sau mașini rulate!

Termic

i10, de la 13.114€

Află detalii

NOUL i10, de la 13.685€

Află detalii

i20, de la 15.173€

Află detalii

NOUL i20, de la 15.708€

Află detalii

BAYON, de la 17.017€

Află detalii

NOUL i30, de la 18.088€

Află detalii

i30 Wagon, de la 19.278€

Află detalii

Elantra, de la 21.753€

Află detalii

KONA, de la 23.800€

Află detalii

Tucson, de la 27.013€

Află detalii

M-Hybrid

Hybrid

Plug In Hybrid

100% Electric