Dealer Hyundai în București și Ploiești.

Atunci când îți dorești să achiziționezi un autoturism, brand-ul joacă un rol foarte important în alegerea ta. Hyundai este un producător care și-a câștigat renumele de-a lungul anilor, prin intermediul eficienței și fiabilității autoturismelor pe care le produce. Di-Bas este un dealer auto Hyundai în Ploiești și în București, care îți oferă posibilitatea de a testa și de a achiziționa cele mai performante modele Hyundai.

Vezi mai mult

Showroom Hyundai în Ploiești și în București, pentru mașini noi sau rulate

Oferim servicii de vânzări auto Hyundai, în condiții excelente! Poți face oricând o programare în showroom-ul Hyundai din Ploiești sau showroom-ul Hyundai din București, iar noi te așteptăm cu modele de ultimă oră, gata să fie testate și achiziționate. Suntem o reprezentanță Hyundai care oferă autoturisme noi și posibilitatea de achiziție de auto rulate la prețuri avantajoase.

Di-Bas oferă servicii de vânzări Hyundai noi și rulate. Îți stăm la dispoziție cu prezentări transparente și cu prețuri foarte avantajoase, pentru toate variantele de autoturisme pe care le poți găsi la noi. Totodată, îți punem la dispoziție și service Hyundai autorizat, unde poți să remediezi în condiții sigure și eficiente orice fel de daune Hyundai.

Te așteptăm la Hyundai showroom în București și Ploiești, cu noutăți de ultimă oră din gama producătorului auto sud-coreean. Alege să colaborezi cu un dealer auto Hyundai autorizat și să beneficiezi de contracte corecte, transparente și de autoturisme de cea mai bună calitate, indiferent că sunt mașini noi Hyundai sau mașini rulate!

PROGRAMUL RABLA 2024

În cadrul ediției actuale a programului, finanțarea alocată este după cum urmează:

În ceea ce privește Programul Rabla Clasic, suma acordată pentru casarea unui singur autovehicul rămâne de 7.000 de lei, respectiv 10.000 de lei în cazul casării a două autovehicule uzate. Această sumă se acordă la achiziționarea unui autovehicul nou, cu excepția motocicletelor, cu un sistem de propulsie ce generează maxim 150 g CO2/km conform standardului WLTP și cu o valoare care nu depășește 60.000 de euro, TVA inclus.

În plus, la suma pentru casare se pot adăuga următoarele ecobonusuri:

  • ✅ Un ecobonus de 1.500 de lei pentru achiziționarea unui autovehicul nou, excluzând motocicletele, cu un sistem de propulsie ce generează maxim 120 g CO2/km conform standardului WLTP.
  • ✅ Un ecobonus de 1.500 de lei pentru achiziționarea unui autovehicul nou, excluzând motocicletele, echipat cu motorizare GPL/GNC.
  • ✅ Un ecobonus de 3.000 de lei pentru achiziționarea unui autovehicul nou, excluzând motocicletele, echipat cu un sistem de propulsie hibrid.
  • ✅ Un ecobonus de 1.500 de lei pentru casarea fiecărui autovehicul uzat cu o vechime de cel puțin 15 ani sau care are norma de poluare Euro 3 sau inferioară.

 

Aceste beneficii sunt menite să încurajeze achiziționarea autovehiculelor noi cu emisii reduse și să sprijine protecția mediului înconjurător.

Pentru a te încadra în Programul RABLA mașina trebuie să îndeplinească condițiile de mai jos:

1.

CASARE ÎN CENTRU AUTORIZAT

Casarea trebuie făcută după începerea Programului RABLA, doar în rețeaua de centre Remat autorizate.

2.

VECHIME MAI MARE
DE 6 ANI

Pentru ca o mașină să fie eligibilă în Programul RABLA trebuie să aibă o vechime minimă de 6 ani.

3.

PRIMA ÎNMATRICULARE ÎNAINTE DE 31.12.2017

Vehiculul uzat trebuie să fie înmatriculat în România de cel puțin 8 ani, cel târziu la 31.12.2017.

4.

SĂ FIE
INTEGRALĂ

Mașina trebuie să conțină componentele esențiale funcționăriii: motor, caroserie, roți etc.

Discută cu un consultant Di-Bas legat de programul rabla sau rabla plus