Service Hyundai în București & Ploiești

Service-urile Hyundai din București și din Ploiești sub brandul Di-Bas sunt autorizate pentru revizii Hyundai, diagnoze și reparații mecanice Hyundai, operațiuni pe partea electrică Hyundai, tinichigerie și vopsitorie auto pentru cunoscuta marcă sud-coreeană Hyundai. Aceasta a devenit o marcă de tradiție, care oferă autoturisme dotate cu tehnologii inovatoare, sigure și rezistente, care își păstrează valoarea timp îndelungat dacă sunt întreținute în mod corect și reparate în conformitate cu indicațiile producătorului.

Vezi mai mult

Service autorizat Hyundai – motive pentru a alege un service de calitate

Tehnicienii noștri specializați în domeniul mecanicii și electricii, tinichigeriei și vopsitoriei auto Hyundai, vor diagnostica în mod profesionist autovehiculul și vor proceda la reparațiile și înlocuirile necesare cu piese auto de marcă sau aftermarket. Vei avea mereu prezentate toate opțiunile, împreună cu recomandări întemeiate pentru a putea să iei astfel cea mai bună decizie pentru mașina ta. La service-urile auto Di-Bas mașina ta sau flota de vehicule Hyundai a companiei tale se află pe mâini sigure. Suntem mândri de calitatea serviciilor noastre și, de aceea, oferim garanție atât pentru piesele achiziționate prin intermediul service-urilor noastre Hyundai, cât și pentru partea de manoperă. Vei primi o mașină la schimb dacă intervențiile tehnice necesare la vehiculul propriu solicită o perioadă mai lungă de timp. În plus, nu vom face înlocuiri de piese sau achiziții în numele tău fără a te informa în mod complet și corect înainte.

Revizie Hyundai – servicii și prețuri de top

Dacă te întrebi de ce ar trebui să faci o programare pentru revizie la un service autorizat Hyundai ar trebui să știi că noi, cei de la Di-Bas, ne gândim mereu la moduri inovatoare de a face ca deținerea unui model auto sub această marcă să fie satisfăcătoare și plină de inspirație. Fie că este vorba de revizii pentru Hyundai i10, i20, i30, Tucson, Kona, Santa Fe sau orice alt model al producătorului sud-coreean, vei beneficia de prețuri accesibile și de operațiuni complete de tip one-stop-shop.

Astfel, nu va mai fi necesar să faci drumuri separate pentru diversele nevoi ale Hyundai-ul tău. De asemenea, în service-urile noastre auto Hyundai autorizate din București și Ploiești vei beneficia de diagnoză auto profesională specifică Hyundai, precum și de servicii de tinichigerie și vopsitorie Hyundai, geometrie roți și încărcare freon auto dedicate mărcii Hyundai sub toate standardele de producător. Nu în ultimul rând, service-urile noastre sunt dotate și cu stații ITP proprii pentru orice model de Hyundai.

Mecanică auto

Revizii; Schimb Ulei si filtre; diagnosticari si reparatii ale sistemelor de directie, franare, transmisie, propulsie; intretineri periodice.

Revizii auto

La Di-Bas Auto, intelegem cat de important este sa aveti un vehicul in stare optima. Oferim servicii de revizie auto pentru toate marcile, cu specializare pe Dacia, Renault, Hyundai si MG.

Electrică și Diagnoză Auto

Diagnoza auto; reparatii sisteme de control, management si inteconectare intre sistemul electric si cel mecanic; verificari, inlocuiri sau reglaje faruri si auxiliare pt sistemele de iluminare.

Geometrie roți

Cu locații în București, sectorul 2 și în Ploiești, vă oferim servicii complete de geometrie roți pentru a asigura alinierea corectă a roților autoturismului dumneavoastră.

Încărcare freon

Freonul este elementul cheie care permite sistemului de climatizare să ofere aer rece. O încărcare adecvată cu freon asigură că sistemul funcționează.

Vopsitorie auto

Vopsire elemente caroserie; retusuri profesionale, polish profesional, reproducere corecta a nuantelor si texturilor.

Tinichigerie auto

Redresarea elementelor de structura ale caroseriei; indreptarea panourilor de caroserie etc.

Statie ITP Auto

La Di-Bas Auto, ne asigurăm că mașina ta este în condiții optime de siguranță și conformitate. Stațiile noastre ITP din București sector 2 și Ploiești sunt autorizate de Registrul Auto Român (RAR).

Garantie Hyundai

Garanții Hyundai. Autoturisme noi: 5 ani fără limită de kilometri, cu excepția autovehiculelor destinate activităților specifice.