Dealer MG în București și Ploiești.

Bine ați venit la secțiunea de noutati Di-Bas MG Motor! Aici găsiți cele mai recente noutăți despre lansările de modele, inovații tehnologice și evenimente importante. Rămâneți la curent cu evoluțiile noastre, de la premiere mondiale la inițiative sustenabile. Descoperiți cum MG Motor redefinește mobilitatea prin vehicule performante și ecologice. Fiți la curent cu tot ce este nou în lumea MG Motor!

PROGRAMUL RABLA 2024

În cadrul ediției actuale a programului, finanțarea alocată este după cum urmează:

În ceea ce privește Programul Rabla Clasic, suma acordată pentru casarea unui singur autovehicul rămâne de 7.000 de lei, respectiv 10.000 de lei în cazul casării a două autovehicule uzate. Această sumă se acordă la achiziționarea unui autovehicul nou, cu excepția motocicletelor, cu un sistem de propulsie ce generează maxim 150 g CO2/km conform standardului WLTP și cu o valoare care nu depășește 60.000 de euro, TVA inclus.

În plus, la suma pentru casare se pot adăuga următoarele ecobonusuri:

  • ✅ Un ecobonus de 1.500 de lei pentru achiziționarea unui autovehicul nou, excluzând motocicletele, cu un sistem de propulsie ce generează maxim 120 g CO2/km conform standardului WLTP.
  • ✅ Un ecobonus de 1.500 de lei pentru achiziționarea unui autovehicul nou, excluzând motocicletele, echipat cu motorizare GPL/GNC.
  • ✅ Un ecobonus de 3.000 de lei pentru achiziționarea unui autovehicul nou, excluzând motocicletele, echipat cu un sistem de propulsie hibrid.
  • ✅ Un ecobonus de 1.500 de lei pentru casarea fiecărui autovehicul uzat cu o vechime de cel puțin 15 ani sau care are norma de poluare Euro 3 sau inferioară.

 

Aceste beneficii sunt menite să încurajeze achiziționarea autovehiculelor noi cu emisii reduse și să sprijine protecția mediului înconjurător.

Pentru a te încadra în Programul RABLA mașina trebuie să îndeplinească condițiile de mai jos:

1.

CASARE ÎN CENTRU AUTORIZAT

Casarea trebuie făcută după începerea Programului RABLA, doar în rețeaua de centre Remat autorizate.

2.

VECHIME MAI MARE
DE 6 ANI

Pentru ca o mașină să fie eligibilă în Programul RABLA trebuie să aibă o vechime minimă de 6 ani.

3.

PRIMA ÎNMATRICULARE ÎNAINTE DE 31.12.2017

Vehiculul uzat trebuie să fie înmatriculat în România de cel puțin 8 ani, cel târziu la 31.12.2017.

4.

SĂ FIE
INTEGRALĂ

Mașina trebuie să conțină componentele esențiale funcționăriii: motor, caroserie, roți etc.

Discută cu un consultant Di-Bas legat de programul rabla sau rabla plus