Service MG în București & Ploiești

Service-urile MG Motor din București și din Ploiești sub brandul Di-Bas sunt autorizate pentru revizii MG, diagnoze și reparații mecanice Hyundai, operațiuni pe partea electrică MG, tinichigerie și vopsitorie auto pentru cunoscuta marcă MG. Aceasta a devenit o marcă de tradiție, care oferă autoturisme dotate cu tehnologii inovatoare, sigure și rezistente, care își păstrează valoarea timp îndelungat dacă sunt întreținute în mod corect și reparate în conformitate cu indicațiile producătorului.

Vezi mai mult

Service autorizat MG – motive pentru a alege un service de calitate

Tehnicienii noștri specializați în domeniul mecanicii și electricii, tinichigeriei și vopsitoriei auto MG, vor diagnostica în mod profesionist autovehiculul și vor proceda la reparațiile și înlocuirile necesare cu piese auto de marcă sau aftermarket. Vei avea mereu prezentate toate opțiunile, împreună cu recomandări întemeiate pentru a putea să iei astfel cea mai bună decizie pentru mașina ta. La service-urile auto Di-Bas mașina ta sau flota de vehicule MG a companiei tale se află pe mâini sigure. Suntem mândri de calitatea serviciilor noastre și, de aceea, oferim garanție atât pentru piesele achiziționate prin intermediul service-urilor noastre MG, cât și pentru partea de manoperă. Vei primi o mașină la schimb dacă intervențiile tehnice necesare la vehiculul propriu solicită o perioadă mai lungă de timp. În plus, nu vom face înlocuiri de piese sau achiziții în numele tău fără a te informa în mod complet și corect înainte.

Mecanică auto

Revizii; Schimb Ulei si filtre; diagnosticari si reparatii ale sistemelor de directie, franare, transmisie, propulsie; intretineri periodice.

Revizii auto

La Di-Bas Auto, intelegem cat de important este sa aveti un vehicul in stare optima. Oferim servicii de revizie auto pentru toate marcile, cu specializare pe Dacia, Renault, Hyundai si MG.

Electrică și Diagnoză Auto

Diagnoza auto; reparatii sisteme de control, management si inteconectare intre sistemul electric si cel mecanic; verificari, inlocuiri sau reglaje faruri si auxiliare pt sistemele de iluminare.

Geometrie roți

Cu locații în București, sectorul 2 și în Ploiești, vă oferim servicii complete de geometrie roți pentru a asigura alinierea corectă a roților autoturismului dumneavoastră.

Încărcare freon

Freonul este elementul cheie care permite sistemului de climatizare să ofere aer rece. O încărcare adecvată cu freon asigură că sistemul funcționează.

Vopsitorie auto

Vopsire elemente caroserie; retusuri profesionale, polish profesional, reproducere corecta a nuantelor si texturilor.

Tinichigerie auto

Redresarea elementelor de structura ale caroseriei; indreptarea panourilor de caroserie etc.

Statie ITP Auto

La Di-Bas Auto, ne asigurăm că mașina ta este în condiții optime de siguranță și conformitate. Stațiile noastre ITP din București sector 2 și Ploiești sunt autorizate de Registrul Auto Român (RAR).

Garantie MG

Garanția MG. Toate vehiculele MG beneficiază de garanția internațională de 7 ani, parte a Planului de 7 Ani Triplă Protecție MG. Aceasta acoperă: