Service auto pentru autoturisme si autoutilitare in Bucuresti & Ploiesti

Dacă te-ai săturat să umbli cu mașina din mecanic în mecanic fără să ți se rezolve problema, dacă nu mai vrei să ai parte de ridicări din umeri și de soluții care să te țină până la primul drum mai lung sau dacă nu mai vrei să ai de-a face cu mecanici secretoși care nu îți explică care este problema tehnică a vehiculului înainte de a se apuca de reparații ori de a comanda piesele fără a ști dinainte cât te va costa, atunci apelează la service-ul auto Di-Bas! Suntem un service autorizat multimarcă inclusiv pentru autoutilitare, cu sedii atât în București - sectorul 2, cât și în Ploiești. Service-ul nostru este dotat cu aparatură tehnică și testere auto de ultimă generație, stații ITP proprii și capabilități inovatoare în diagnoză profesională auto, geometria roților, tinichigerie și vopsitorie auto, ateliere de mecanică și electrică auto și o gamă completă de servicii pretabile atât posesorilor de vehicule, cât și persoanelor juridice cu flote de vehicule.

Lista de servicii

Service auto autorizat - Oferim servicii profesionale de reparatii si mentenanta auto

Mecanică auto

Revizii; Schimb Ulei si filtre; diagnosticari si reparatii ale sistemelor de directie, franare, transmisie, propulsie; intretineri periodice.

Revizii auto

La Di-Bas Auto, intelegem cat de important este sa aveti un vehicul in stare optima. Oferim servicii de revizie auto pentru toate marcile, cu specializare pe Dacia, Renault, Hyundai si MG.

Electrică și Diagnoză Auto

Diagnoza auto; reparatii sisteme de control, management si inteconectare intre sistemul electric si cel mecanic; verificari, inlocuiri sau reglaje faruri si auxiliare pt sistemele de iluminare.

Geometrie roți

Cu locații în București, sectorul 2 și în Ploiești, vă oferim servicii complete de geometrie roți pentru a asigura alinierea corectă a roților autoturismului dumneavoastră.

Încărcare freon

Freonul este elementul cheie care permite sistemului de climatizare să ofere aer rece. O încărcare adecvată cu freon asigură că sistemul funcționează.

Vopsitorie auto

Vopsire elemente caroserie; retusuri profesionale, polish profesional, reproducere corecta a nuantelor si texturilor.

Tinichigerie auto

Redresarea elementelor de structura ale caroseriei; indreptarea panourilor de caroserie etc.

Statie ITP Auto

La Di-Bas Auto, ne asigurăm că mașina ta este în condiții optime de siguranță și conformitate. Stațiile noastre ITP din București sector 2 și Ploiești sunt autorizate de Registrul Auto Român (RAR).

Garantie Hyundai

Garanții Hyundai. Autoturisme noi: 5 ani fără limită de kilometri, cu excepția autovehiculelor destinate activităților specifice.

Garantie MG

Garanția MG. Toate vehiculele MG beneficiază de garanția internațională de 7 ani, parte a Planului de 7 Ani Triplă Protecție MG. Aceasta acoperă: