Servicii Service Auto Di-Bas

Garantie MG

Garantie Hyundai

Statie ITP Auto

Vopsitorie auto

Încărcare freon

Geometrie roți

Electrică și Diagnoză Auto

Revizii auto

Mecanică auto

Tinichigerie auto

Servicii Profesionale de Tinichigerie Auto la Di-Bas Auto

Ințelegem cât de important este să aveți un vehicul în condiții optime de funcționare. De aceea, departamentul nostru de tinichigerie auto este echipat să facă față tuturor provocărilor. Oferim o gamă completă de servicii in locatiile noastre din Bucuresti sector 2 si Ploiesti, pentru a vă readuce mașina la standardele originale de siguranță și estetică.

Serviciile noastre de tinichigerie auto includ:

 • Înlocuirea parbrizelor și lunetelor: Asigurăm înlocuirea rapidă și eficientă a geamurilor auto, parbrizelor si lunetelor folosind numai piese originale.
 • Repararea elementelor de caroserie: De la aripi și portiere, la bare –
  reparam orice element avariat pentru a restabili forma și funcționalitatea caroseriei tale.
 • Indreptarea caroseriei cu banc computerizat: Utilizăm tehnologie avansată pentru alinierea precisă a caroseriei, asigurând că fiecare ușă se închide perfect și că integritatea structurală este restaurată conform specificațiilor producătorului.
 • Demontări și remontări faruri: Oferim și servicii de demontare și remontare a farurilor pentru a facilita accesul și repararea altor componente.
 • Vopsirea elementelor de caroserie înlocuite: Orice element de caroserie înlocuit este întâi trimis la departamentul nostru de vopsitorie auto, unde este vopsit în culoarea originală a caroseriei, asigurând un aspect uniform și profesional, înainte de montarea pe mașină.

De ce să alegeți Di-Bas Tinichigerie Auto?

 • Garantie pentru lucrările de caroserie: Oferim garantie pentru toate lucrările noastre de tinichigerie, asigurându-vă de calitatea și durabilitatea acestora.
 • Decontare directă pentru daune: Lucrăm direct cu asigurările pentru a vă ușura procesul de decontare, fie că este vorba de polițe RCA sau CASCO.
 • Mașini de înlocuire: Punem la dispoziție mașini de înlocuire pe durata reparațiilor, gratuit pentru polițele RCA sau la un cost de 70 RON pe zi pentru restul.
 • Reparații rapide și de încredere: Ne angajăm să efectuăm reparații rapide, menținând totodată standardele înalte cerute de producători.

DI-bas - Formular programare in service