Servicii Service Auto Di-Bas

Garantie MG

Garantie Hyundai

Statie ITP Auto

Tinichigerie auto

Încărcare freon

Geometrie roți

Electrică și Diagnoză Auto

Revizii auto

Mecanică auto

Vopsitorie auto

Servicii Profesionale de Vopsitorie Auto în București și Ploiești | Di-Bas Auto

La Di-Bas Auto, oferim servicii de vopsitorie auto de înaltă calitate, adaptate nevoilor clienților noștri, care deseori au trecut prin neplăcerile unui accident rutier. Localizate în București, sectorul 2 și în Ploiești, facilitățile noastre sunt pregătite să gestioneze orice tip de daună auto, indiferent de complexitate.

Serviciile noastre de vopsitorie auto includ:

 • Intocmirea dosarului de daună: Vă asistăm în întocmirea dosarului de daună și intermediem tot procesul cu companiile de asigurări, pentru reparatiile efectuate pe baza polițelor RCA sau CASCO.
 • Servicii de tractare: Oferim servicii de tractare pentru a aduce vehiculul dumneavoastră în siguranță la atelierul nostru.
 • Mașină de înlocuire: Asigurăm o mașină de înlocuire pe durata reparațiilor, astfel încât să nu rămâneți fără mijloc de transport.
 • Vopsitorie auto: De la vopsirea unui singur element până la vopsirea
  integrală a vehiculului, folosim tehnologie avansată și materiale de înaltă calitate pentru a asigura un finisaj perfect și durabil.

Procesul de vopsitorie auto: Precizie și Calitate

Pentru a garanta cele mai înalte standarde de calitate și finisare, fiecare vehicul trece prin etape bine definite în atelierul nostru de vopsitorie:

 1. Pregătirea Suprafeței: Începem prin șlefuirea caroseriei pentru a elimina vopseaua veche. Aplicăm kit de reparare acolo unde este necesar, urmat de o nouă șlefuire.
 2. Aplicarea Filler-ului: Continuăm procesul cu un filler de calitate, care este, de asemenea, șlefuit pentru a asigura o suprafață perfect netedă.
 3. Vopsirea: Aplicăm două straturi de vopsea, folosind numai vopsea de cea mai buna calitate. Precizia culorii este asigurată de tehnologia
  computerizată de potrivire a pigmentilor.
 4. Finisarea: Finalizăm cu 2 straturi de lac protectiv, cu accent pe zonele de impact major.
 5. Cuptor: Elementele vopsite sunt puse apoi in cuptor la aproximativ 60 de grade Celsius pentru 30 de minute, urmat de o perioadă de aerare de 15 minute.

Flexibilitate și oferte personalizate pentru vopsitorie auto

Prețuri: Costurile pot varia în funcție de complexitatea și dificultatea lucrării.
Oferte: Beneficiați de reduceri semnificative la vopsirea mai multor elemente simultan.

DI-bas - Formular programare in service