Lista servicii

Livrare la domiciliu

Nu ai timp sa iti ridici masina nou cumparata? O livram noi oriunde ai nevoie!

Service ITP

Finanțare

Oferte avantajoase de finantare pentru autoturismul pe care ti-l doresti.

Buy back

Foloseste masina ta veche ca avans pentru cea noua.

Test Drive

Viitoarea ta masina te asteapta sa o scoti in oras la un test drive.

Centre constatare daune

Ai avut un accident? DiBas are solutii practice, rapide si la indemana, cu serviciul AUTOCONSTATARE.

Asistenta rutiera si Tractare auto

Serviciul Prezentare Video

Serviciul nostru Video Check iti propune o modalitate confortabila de a te informa despre starea de intretinere a autovehiculului tau.

Test Drive

Test Drive cu Mașini Second Hand la Di-Bas Auto

Experimentează Mașina Dorită Înainte de a Decide

La Di-Bas Auto, credem în transparența și satisfacția deplină a clienților noștri. De aceea, oferim posibilitatea de a efectua un test drive cu orice mașină second hand din stocul nostru. Îți oferim șansa de a simți mașina pe drum, de a verifica cum răspunde în condiții reale și de a te asigura că este mașina potrivită pentru tine.

Cum Funcționează Serviciul de Test Drive?

  • Alege Mașina: Vizitează site-ul nostru sau vino la showroom-ul nostru pentru a alege mașina care te interesează. Avem o varietate largă de mașini second hand verificate și gata de drum.
  • Programează un Test Drive: Contactează-ne pentru a stabili un test drive la un moment convenabil pentru tine. Echipa noastră este flexibilă și se va asigura că mașina aleasă este pregătită și te așteaptă.
  • Bucură-te de Experiența la Volan: În ziua testului, un consilier de vânzări va fi alături de tine pentru a răspunde la toate întrebările tale și pentru a-ți oferi detalii despre caracteristicile și istoricul mașinii.

Avantajele Test Drive-ului cu Di-Bas Auto

  • Transparență: Îți oferim toate informațiile necesare despre starea mașinii. Vei avea ocazia să verifici personal performanța, confortul și condițiile mașinii înainte de a face o decizie.
  • Încredere: Conduci mașina înainte de a cumpăra, ceea ce îți oferă liniștea că ai ales ceva ce corespunde așteptărilor tale.
  • Suport: Consilierii noștri sunt pregătiți să îți ofere toate informațiile de care ai nevoie pentru a te simți încrezător în alegerea ta.